Homepage » Media » 2010 » revolution meeting 2010

 


Om 9.30 uur waren we op het vlieger veldje om de party tent op te bouwen maar wat blijkt  er zijn een paar koppel stuken kapot, dus geen tent. Nu maar hopen dat het droog blijft. Om 11.00 uur zijn de revo piloten allemaal gearriveerd, Twee van G-kite’s uit Dronten, vier van Time-Out uit Arnhem en Twee Barresi kiter’s uit Lent-Nijmegen en mijn zoon en ik. Na wat handen te hebben geschud worden de lijnen uit gerold.

Er staat genoeg wind voor de vented Revo’s en gelukkig is het droog. Het is jammer dat de Revo’s piloten uit het noorden het hebben laten af weten ze hebben wel wat gemist. Er word hier en daar wat ervaringen uit gewisseld en koffie gedronken. Er kwam nog iemand langs die wat wilde weten over het Revo vliegeren en die is volgens mij enthousiast naar huis is gegaan. Na een paar kleine regen buitjes zijn we tegen 15.30 weer voldaan naar huis gegaan.

 

Volgend jaar weer.

Team Time-Out

 

Fun Rev,s 75 cm breed       lekker snel 

de G-kite Barresi

Ger van G-Kite


Marc

                               Ruud                 Linda       Alard                       Marc

  

een berichtje van Marc op het vliegerwereld forum.

Was een lekker dagje, wat wil je na zo'n lange winterstop...pfff. :???: ...het was gewoon TE lang geleden dat we (Time Out) samen gevlogen hadden. Gelukkig hebben we allemaal vlot de draad (beter gezegd de lijnen) weer opgepakt zodat we weer lekker onze routine hebben kunnen vliegen. 8) 8) 
Jammer dat het de hele dag een beetje miezerde. :sad: ..maar ja......je kan ook niet alles hebben.

Voor de rest een lekkere dag dus.. :!: :!: ..
Gerrit bedankt voor de ontvangst en jouw vrouw: bedankt voor de koffie !!
Leuke foto's !!!
Ger en co.,....was weer gezellig hoor !...ik heb er helemaal vertrouwen in dat het goed komt met jouw vliegers Ger......Je laatste aanwinst: Fijne vlieger...kan niets anders zeggen !.
Nog een beetje tweaken, beetje experimenteren met verschillende spars.....maar je bent de goede weg ingeslagen !!!!
Remco en Opa: Was weer vertrouwd gezellig.!...is de tent al droog ?? :groentje: ??? :groentje: ??

En dan Time Out: Ging lekker !, het was ff afwachten hoe we de winter waren doorgekomen, maar ondanks de niet ideale pittige wind , ging het al weer lekker...dat belooft wat voor het komende seizoen....tot gauw !, tot de volgende sessie !!


Groetjes

Marc/Madquad